Načítám
Česky
CZK (Kč)



Výjimečné jako vy

Neexistují dva stejní lidé, každý máme svůj vlastní životní styl. To platí o Tobě víc než o komukoliv jiném. Jsi originál. Dobře víš, že unifikované sériové produkty, které jsou dost dobré pro kohokoliv, nejsou ve skutečnosti dost dobré pro nikoho.

Naše in-ear monitory jsou ale jiný případ. Unikátní produkt Tobě na míru. Stanou se součástí Tvého těla, poskytnou nejvyšší kvalitu zvuku, neporovnatelný komfort a lehkost nošení a v neposlední řadě absolutní volnost, tak aby Tě nic nelimitovalo v tom, co děláš.

Součást Tvého těla

Naše in-ear monitory vyrábíme odléváním přesného otisku ucha. Proto budou sedět pouze Tobě, nikomu jinému. Díky preciznímu zpracování pasují dokonale a poskytují:

  • Jedinečný komfort
  • Tlumí okolní ruchy, eliminuje zkreslení
  • Nikdy nevypadnou z uší ve chvíli, kdy se to nejméně hodí
  • Skvělé akustické vlastnosti a maximální poslechová kvalita

Neporovnatelná poslechová kvalita

Všechny naše in-ear monitory jsou charakterizovány výjimečnou poslechovou kvalitou. Pro výrobu používáme pouze nejlepší komponenty od renomovaných světových výrobců. V nabídce máme dvou, tří a čtyřpásmové měniče.

Dlouhá životnost

Speciální plast, který používáme pro výrobu pouze skvěle nevypadá. Mimo to je I velmi odolný a trvanlivý. In-ear monitory Ti vydrží velmi dlouho, a pokud jsou správně udržovány, pak i celý Tvůj život. Doporučujeme jemné zacházení, přestože při pádu z běžné výšky se jim nic nestane.

Zakázkový vzhled

Nejen tvar sluchátek je jedinečný. Ve své objednávce můžeš upravit i vzhled svých sluchátek. Je možno si vybrat průhlednou verzi s barevným krytem nebo celobarevnou verzi. Pokud upřednostňuješ nenápadný vzhled před výraznými barvami, vyber si sluchátka v barvě kůže.

Rozšířená záruka

Věříme v kvalitu našich in-ear monitorů, takže v souladu s našimi servisními podmínkami poskytujeme záruku prodlouženou na 5 let.

banner